Wat is er in de omgeving van Sindbad Club Hotel allemaal te doen?

Aangezien het strand op slechts een paar minuten lopen van Hotel Sindbad Club ligt, staat niets een ontspannende vakantie aan zee in de weg. Gevestigd in het toeristencentrum van Hurghada direct gelegen aan een mooie wandelpromenade vind je het Sindbad Club hotel.

Loop rechtstreeks vanuit het hotel naar de promenade waar je allerlei souvenirwinkeltjes en gezellige restaurants kunt vinden. De promenade heeft voornamelijk in de avond een gezellige entourage, ook voor een ijskoud biertje kun je terecht in één van de vele bars.

Dit deel van Hurghada beschikt over veel internationale namen zoals MC Donalds, KFC, Little Buddha en Pizza Hut. Op 7 kilometer ligt het oude centrum van Hurghada en op 5 kilometer de internationale luchthaven. Hurghada staat bekend om zijn prachtige resorts en hotels, maar daarnaast zijn er ook veel leuke excursies en activiteiten te boeken. Wij hebben de top 3 activiteiten op deze pagina voor je op een rijtje gezet!

Weergave 1-

12

van 4 resultaten

Quad Rijden Hurghada excursies Hurghada
Quad Rijden Excursie

De meest spectaculaire excursie is de quad tour! Je wordt opgehaald bij Hotel Sindbad Club en rijdt met een busje naar de woestijn. Hier mag je met hoge snelheden over het zand rijden en ontdek je de woestijn per quad.

Het is mogelijk om een Nederlandstalige tour-gids te boeken, dit dien je wel apart aan te geven. Tijdens deze paar uur durende quad-safari ga je rijden door de woestijn, pauzeer je bij een bedoeïenen dorp en krijg je de mogelijkheid om op een kameel te rijden.

» Ticket Quad rijden

Giftun eilanden excursie Hurghada
Excursie Giftun Eilanden

Een excursie naar de Giftun Eilanden is één van de meest geboekte activiteiten in Hurghada. Tijdens deze excursie ga je met de boot langs de mooiste koraalriffen van Hurghada en zie de meest exotische vissen. Zelfs al wil je zelf het water niet in, dan kun je door het turquoise blauwe water de vissen nog zien zwemmen.

Naast het snorkelen is de kans aanwezig dat je dolfijnen zult zien. Rondom de Giftun Eilanden leven deze prachtige zoogdieren en vanaf slechts €20,- per persoon kun je al een excursie boeken. Wij werken samen met Get Your Guide en tickets zijn te bestellen via de onderstaande link:

» Ticket + transfer naar giftun eilanden

vallei der koningen Luxor
Excursie Vallei Der Koningen

De meest indrukwekkende excursie is toch wel de Vallei Der Koningen vlakbij Luxor. Deze vallei brengt een eeuwenoude geschiedenis met zich mee met bijvoorbeeld de vele farao’s die hier begraven liggen. Voor een klein bedrag kun je historische graftombes van zowel bekende als onbekende farao’s bekijken.

Het graf van Toetanchamon is hier een voorbeeld van, persoonlijk vinden wij dat deze graftombe erg tegen valt in vergelijking met de rest. In de meeste graftombes zijn hiërogliefen op de muur geschilderd, dit is erg bijzonder om te zien. Via de onderstaande link kun je eenvoudig een excursie boeken waarbij je opgehaald en weer afgezet werd bij het hotel.

» Ticket + transfer naar Vallei der Koningen

Hurghada haven Hurghada
Hurghada

Hurghada bestaat uit twee delen, namelijk een oud gedeelte waar je de cultuur van Egypte ontdekt. En een nieuwe gedeelte met moderne winkels en restaurants. Het oude gedeelte van Hurghada heet Dahar, dit ligt op ongeveer 7 kilometer van Hotel Sindbad Club. In Dahar loop je tussen de lokale bevolking en zie je overal souvenirwinkels en kleine bazaars. Het leven in Dahar komt eigenlijk pas laat in de avond op gang en het kan er dan gezellig druk zijn. Dahar is zeker de moeite waard om eens gezien te hebben, het is totaal niet te vergelijken met het nieuwe centrum van Hurghada genaamd Sakalla.

Sakalla is het deel wat vlakbij Hotel Sindbad Club ligt. Dit gedeelte van de stad is het meest toeristisch en Sheraton Street is hierin het meest populair. De meest bekende straat van Hurghada beschikt over talloze winkels, restaurants en bars. Wandelend over deze straat bereik je uiteindelijk de prachtige haven van de stad. Ook hier kun je gezellig een hapje eten met uitzicht op de haven. Fun Fact: Het beste restaurant van Egypte zit gevestigd in de haven van Hurghada.

Nederlandse website Hurghada